Mainos
Mainos

IMF lupaa joustaa Indonesian avustusneuvotteluissa

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF lupaa joustaa neuvotteluissa, joissa käydään läpi Indonesian talousuudistuksia. IMF:n varatoimitusjohtajan mukaan IMF voi suhtautua Indonesiaan joustavasti, kuten se suhtautui Etelä-Koreaan ja Thaimaahan neuvotellessaan näiden kanssa talousuudistuksista.

Varatoimitusjohtaja Stanley Fischer muistutti eile, että muutokset taloudellista apua saavan maan oloissa aiheuttavat muutoksia myös maalle myönnettävään avustuspakettiin. Valuuttarahasto on lykännyt toisen erän maksamista Indonesialle, koska maa ei ole toteuttanut rahaston vaatimia uudistuksia. Indonesian presidentti Suharto varoitti tänään, ettei indonesialaisten kannata luottaa liikaa talouskriisin pikaiseen ratkaisemiseen. Menneiden vuosikymmenten tapaiseen kasvuun ei juuri virkavalansa vannoneen presidentin mukaan ole paluuta.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme