Mainos
Mainos

Incap irtisanoo ja lomauttaa

Incap irtisanoo 16 ja lomauttaa 23.

Elektroniikan sopimusvalmistaja Incap Electronics on saanut päätökseen Vuokatin tehtaan yt-neuvottelut. Tehtaalta irtisanotaan 16 henkilöä ja lomautetaan toistaiseksi 23 työntekijää. Myös Vuokatin yksikköä palvelevat toimihenkilöt lomautetaan viideksi viikoksi, Incap kertoi tänään.

Vuokatin tehtaalla on kaikkiaan noin 250 työntekijää. Myös Incap Electronicsin Helsingin tehtaalla on meneillään yt-neuvottelut kymmenen henkilön irtisanomisesta ja Vaasan tehtaalla neuvotellaan noin 15 henkilöä koskevista sopeuttamistoimista. Eilen Incapin Vuokatin tehtaalla järjestettiin työnseisaus vastalauseena säästötoimille.

Incap Electronicsilla on Suomen lisäksi toimintoja myös Viron Kuresaaressa ja yhteensä noin 600 työntekijää. Yhtiö on osa Incap-konsernia, jonka emoyhtiö on Helsingin pörssissä noteerattu Incap Oyj. Konserniin kuuluu myös huonekalujen sopimusvalmistusta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme