Mainos
Mainos

Instrumentariumin Ohmeda-kauppa vahvistui

Instrumentarium Oy:n tammikuussa julkistama 2,8 miljardin markan Ohmeda-kauppa on vahvistunut. Yrityskauppa tuli voimaan tänään. Sen ulkopuolelle jäivät vielä Ohmedan Intian-liiketoiminnot, jotka on tarkoitus saada päätökseen kolmen kuukauden kuluessa.

Ohmeda on Yhdysvaltain johtava anestesiakonetoimittaja. Se on samalla maailman johtavia anestesia- ja erikoislaitteiden toimittajia. Erikoislaitteista mainittakoon keskoskaapit ja valoterapiatuotteet.

Instrumentarium yhdistää suurimman ryhmänsä Datex-Engströmin Ohmedan anestesiadivisioonan kanssa Datex-Ohmedaksi. Datex-Engström-ryhmän liikevaihto oli viime vuonna 975 miljoonaa markkaa. Ohmedan anestesialaite- ja erikoistuotedivisioonan liikevaihto viime tilikaudelta oli 412 miljoonaa dollaria.

Yhdistyneen Datex-Ohmedan palveluksessa on noin 3850 työntekijää. Datex-Engstömissä oli viime vuoden lopussa noin 1200 työntekijää.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme