Mainos
Mainos

Internet mahdollinen vastaus piensijoittajan pulmiin

Toukokuusta osakkeita internetin kautta välittänyt EQ Pankkiiriliike kertoo uuden kanavan saaneen kiihtyvällä vauhdilla uusia asiakkaita erityisesti piensijoittajista. Yhtiön toimitusjohtaja Petri Rutanen katsookin, että internet on todellinen vastaus piensijoittajien ongelmiin, sillä verkon kautta sijoittaja pääsee tekemään ratkaisunsa nopeasti ja vaivattomasti siitä riippumatta, miten suuri hänen osasalkkunsa on.

-Perinteisesti toimivien pankkiiriliikkeiden meklarit keskittyvät suursijoittajiin eikä piensijoittaja välttämättä pääse edes meklarin puheille, Rutanen huomauttaa.
Hän tähdentää, että osakesijoittamisessa tiedon ajantasaisuus on ratkaisevan tärkeää ja verkossa sijoituspäätöksien tueksi tarvittava tieto on aina ajan tasalla. Asiakkaille on jatkuvasti tarjolla mm. tietoa ja erilaisia analyysejä yrityksistä sekä osto- ja myyntisuosituksia. Toimeksiannon myynnistä ja ostosta voi tehdä nappia painamalla oman työaseman äärestä.

Rutasen mukaan muualla maailmassa internet on otettu osakekaupassa innostuneesti vastaan eikä hän usko suomalaisten olevan poikkeus.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme