Mainos
Mainos

Internetissä uusi Venäjän-kaupan tietopalvelu

Uusi Venäjän-kaupan käyntiä helpottava tietopalvelu on avattu Internetiin.

Venäjän-kaupan Internet-sivuilla tarjotaan suomalaisyrityksille tietoa markkinoista, säädöksistä sekä saatavilla olevista palveluista. Kaakkois-Suomen osaamiskeskuksesta kerrotaan, että kaikki tarvittava Venäjä-tieto löytyy yrityksille nyt osoitteesta www.rusgate.com.

Uuden palvelun tavoitteena on edistää Suomen ja Venäjän välistä kauppaa ja helpottaa siihen liittyvän tiedon saantia. Rusgate.comin on kehittänyt ja toteuttanut Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy yhdessä Kaakkois-Suomen osaamiskeskuksen kanssa.

Oppilaitokset, neuvonta- ja palveluorganisaatiot sekä yritykset voivat käyttää tietopalvelua myös omana tiedonjakelukanavanaan. Sen kautta voi tiedottaa tapahtumista, koulutuksesta sekä tehdyistä tutkimuksista. Muun muassa kaikki Finpron ja Suomen Pankin Venäjään liittyvät julkiset raportit ovat luettavissa rusgate.comissa.

Sivuille on kerätty myös linkkejä hotellien varausjärjestelmiin ja erilaisiin karttasivuostoihin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme