Mainos
Mainos

Irlannin lentoyhtiön koneet lakon takia maassa

Irlannin lentoyhtiön Aer Lingusin lentäjät ovat lakossa torstaina, ja lentoyhtiö pitää koneet maassa perjantaina. Lentäjät vastustavat lakollaan uusia työvuorolistoja ja muita yhtiön säästötoimista aiheutuvia työskentelytapojen muutoksia.

Lentoyhtiö ilmoitti tänään, että lentäjien lakon vuoksi koneet eivät voi lentää myöskään perjantaina. Sen jälkeen lennoista päätetään päivittäin, sanottiin yhtiön tiedotteessa edelleen.

Irlannin valtion omistaman yhtiön edustajien mukaan lentäjät kieltäytyvät yhteistyöstä yhtiön säästöohjelman toteuttamiseksi. Lentäjät päättivät aiemmin tässä kuussa äänin 635-3 olla hyväksymättä uusia työvuorolistoja ja muita uudistuksia.

Lentäjät aloittivat lakon vastalauseeksi sille, että yhtiö hyllytti lentäjiä, jotka kieltäytyivät uusista työvuoroista. Tähän mennessä seitsemää lentäjää on estetty tekemästä työtään.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme