Mainos
Mainos

Iso joukko yrittäjiä hylkäämässä Specsaversin

Iso joukko Tähti Optikko -yrittäjiä on hylkäämässä brittiläisen Specsavers-optikkoketjun. Ketjuun suivaantuneet yrittäjät ovat ilmoittaneet, että yli 70 Tähti Optikko -liikettä on riitaantunut Specsaversin kanssa ja irtisanomassa sopimuksensa. Lisäksi toistakymmentä liikettä on yrittäjien mukaan jo aikaisemmin purkanut yhteistyön.

Yrittäjien mielestä heillä on riittävät perusteet irtautua sopimuksesta yksipuolisesti, koska Keskon ja Specsaversin välisessä Tähti Optikko Groupin kaupassa on räikeästi rikottu yrittäjien oikeuksia ja Tähti Optikko -sopimusta. Heidän mielestään Specsavers on lisäksi toistuvasti rikkonut olemassa olevaa sopimusta.

Specsavers osti Tähti Optikko -ketjun Keskolta keväällä. Ketjuun kuului maaliskuun lopussa 130 liikettä. Näistä vajaat 100 oli yrittäjien omistamia. Keskon omistuksessa oli reilut 30 liikettä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme