Mainos
Mainos

Itämeren laivalippuihin lisämaksu

Itämeren laivaliikenteeseen on tulossa polttoanelisämaksu. Lisämaksun myötä suomalaisten lomamatkailu kallistuu. Esimerkiksi Helsinki-Tallinna matka kallistuu 20 markkaa henkilöltä. Myös lentoliikenne voi kallistua lähiaikoina, koska myös Finnairilla on lentolippujen korotuspaineita kohonneiden polttoainekustannusten takia.

Itämeren laivaliikenteessä polttoainelisämaksu on jo Tallinkilla, ja sekä Silja Line että Viking Line seuraavat perässä siten, että lisämaksut tulevat voimaan viimeistään 26.6. mennessä. Korotukset vaihtelevat matkan pituuden mukaan.

Laivayhtiöiden mukaan lisämaksut ovat voimassa ainakin syksyyn asti. Sen jälkeen niitä harkitaan uudelleen.

Viking Lineltä kerrotaan, että lisämaksut ovat voimassa syksyyn asti ja mikäli muutoksia tulee niistä päätetään sitten kun tavihinnat tulevat voimaan.

Myös Finnairilla on olemassa lippujen korotuspaineita. Yhtiöstä kerrottiin tänään että asiasta on keskusteltu mutta toistaiseksi mitään päätöksiä ei ole tehty.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme