Mainos
Mainos

JOT vähentää väkeään

JOT Automation Group on päätynyt yt-neuvottelujen jälkeen vähentämään palveluksestaan lähes 200 työntekijää. Suomen yksiköistä yhtiö irtisanoo 53 ihmistä ja lomauttaa viisi. Yhtiön ulkomaan yksiköissä lähtöpassit annetaan noin 90 työntekijälle. Lisäksi kokonaishenkilöstömäärä supistuu, kun määräaikaiset työsuhteet ovat päättyneet.

Yhtiön henkilöstömäärä kutistuu muutosten jälkeen maaliskuisesta 808:sta 613:een. Konserni vähensi henkilöstöään jo helmikuussa, jolloin 31 henkilöä lomautettiin ja kahdeksan irtisanottiin. Henkilöstösupistukset ovat osa vain säästötoimia, joihin JOT tähtää. Yhtiön tiedotteen mukaan konsernissa jatketaan edelleen kustannusten leikkaamista ja toimintojen tehostamista.

Yhtiön vaikeuksien taustalla ovat matkapuhelinalan kasvun hidastuminen ja uuden sukupolven matkaviestinten markkinoille tulon viivästyminen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme