Mainos
Mainos

Juha Blomster Talentumin toimitusjohtajaksi

49-vuotias kauppatieteiden maisteri työskentelee tällä hetkellä Kauppalehden toimitusjohtajana, Kauppalehti-ryhmän johtajana ja Alma Media Oyj:n johtoryhmän jäsenenä.

Talentumin toimitusjohtajaksi nousee kauppatieteiden maisteri Juha Blomster. Hän aloittaa tehtävässä marraskuun alussa.

Parhaillaan Blomster, 49, toimii Kauppalehden toimitusjohtajana, Kauppalehti-ryhmän johtajana ja Alma Media Oyj:n johtoryhmän jäsenenä.

Blomsterin mukaan Talentumia kehitetään jatkossakin hallituksen strategisen linjauksen mukaisesti pääpainon ollessa talouslehtien ja median kehittämisessä painotoiminta mukaan lukien.

- Ennen toimitusjohtajaksi siirtymistä ei ole syytä ryhtyä suuriin linjanvetoihin. Siinä on kuitenkin erilainen näkökulma kuin hallituksen jäsenellä. Toiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen on kyllä mahdollisuuksia, Blomster totesi.

Juha Blomster on ollut Talentumin hallituksen jäsen vuodesta 2001. Hän eroaa tehtävästä aloittaessaan toimitusjohtajana.

Talentumin hallituksen mukaan Blomsterilla on vankka kokemus media-alalta, varsinkin talouspäivälehdistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme