Mainos
Mainos

Jukka Salminen erosi hallituksista

Done Solutionsin hallituksen puheenjohtaja Jukka Salminen on eronnut yhtiön hallituksesta. Salmisen mukaan eron syy on hänen persoonaansa viime aikoina kohdistunut julkisuus, mikä on hänen mielestään vaikuttanut Donen maineeseen kielteisesti.

Salminen on eronnut samasta syystä myös Reach-U Holdingin hallituksen puheenjohtajuudesta ja hallituksen jäsenyydestä. Kyseisen yhtiön ainoa liiketoiminta oli omistaa Reach-U Solutions -yhtiö, joka haki maanantaina konkurssia.

Salmisen tilalle Donen hallitus nimitti keskuudestaan puheenjohtajaksi Raimo Luoman, 43. Asianajaja Luoma toimii myös Asianajotoimisto Krogerus & Pirilän hallituksen puheenjohtajana. Hallituksessa jatkavat Jyri Merivirta ja Jaakko Asanti.

Done Solutions ja molemmat Reach-U -yhtiöt ovat lähtöisin vanhasta Done-yhtiöstä. Viime vuonna tehdyt yritysjärjestelyt aiheuttivat moitteita Rahoitustarkastukselta monimutkaisuutensa vuoksi. Salminen oli vanhan Donen toimitusjohtaja. Done ja Reach-U Holding ovat pörssiyhtiöitä. Pörssi keskeytti Reach-U:n osakkeen noteerauksen konkurssiuutisen tultua julki.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme