Mainos
Mainos

Kaksi suomalaisyhtiötä nousi joustavien työpaikkojen listalle

Suomalaiset tietotekniikkayhtiöt Nokia ja Tieto pitävät työn ja vapaa-ajan hyvin tasapainossa, kertoo työpaikkasivusto Glassdoorin selvitys.

Glassdoor listaa 25 yhtiötä, joissa työnteko on joustavaa ja perhe-elämän yhteensovittaminen helppoa. Nokia on selvityksessä 10. sijalla ja Tieto on 17:s. Lista perustuu sivustolle rekisteröityneiden työntekijöiden antamiin arvioihin.

Molemmat suomalaisyhtiöt saavat kehuja hyvistä etätyömahdollisuuksista. Nokia saa kuitenkin myös kritiikkiä esimerkiksi hitaudesta ja suuresta pomojen määrästä. Tiedon heikkoutena pidetään puolestaan sitä, ettei se palkitse tai ota huomioon uusia ideoita.

Nokian sijoitus on hyvä ainakin siihen nähden, että aikoinaan yhtiöön on liitetty myös slogania "connecting people– disconnecting families".

Nokiaa suosittelisi kaverilleen 66 prosenttia arvionsa antaneista työntekijöistä, Tietoa noin joka toinen.

Joustavimpien työpaikkojen kärjessä ovat ohjelmistoyhtiö SAS, mittaus- ja automaatioyhtiö National Instruments sekä konsulttiyhtiö Slalom Consulting.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme