Mainos
Mainos

Kallasvuo: Nokia aloittaa paluutaistelun älypuhelinmarkkinoilla

Matkapuhelinjätti Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka-Kallasvuon mukaan yhtiöllä on syytä optimismiin. Kallasvuon mukaan Nokialla on edelleen vahva asema matkaviestinmarkkinoilla, mitä on edistänyt etenkin yhtiön edullisten laitteiden valikoima.

Toimitusjohtajan mukaan Nokia aikoo jatkaa älypuhelinvalikoimansa uudistamista.

- Uskomme, että ensimmäisen Symbian^3-laitteemme eli Nokia N8:n käyttäjäkokemus on parempi kuin minkään aiemman Nokian älypuhelimen. Nokia N8:aa seuraavat pian muut Symbian^3 -älypuhelimet, Kallasvuo kertoo Nokian tulostiedotteessa.

- Olemme vakuuttuneita siitä, että nämä laitteet laajentavat sekä Symbian-ohjelmistoalustan vetovoimaa että kattavuutta ja aloittavat Nokian paluutaistelun älypuhelinmarkkinoiden korkeamman hintaluokan menestyjäksi.

Nokia vaikeni Kallasvuon potkuhuhuista tänään toisen vuosineljänneksen tulosjulkistuksen yhteydessä. Wall Street Journal -lehti kirjoitti tiistaina, että Nokia olisi etsimässä uutta toimitusjohtajaa Kallasvuon tilalle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme