Mainos
Mainos

Kamewa Finland tehnyt suurkauppoja alkuvuonna

Raumalla toimiva Kamewa Finland Oy on tehnyt alkuvuonna 180 miljoonan markan kaupat eurooppalaisten ja aasialaisten asiakkaiden kanssa. Jos kauppoihin sisältyvät optiot toteutuvat, tilauksien arvo nousee 350 miljoonaan markkaan. Uusien tilauksien työllistävä vaikutus on 500 henkilötyövuotta.

Raumalla Kamewa tekee potkurilaitteita ja laivavinttureita. Kamewa on brittiläisen Vickers PLC:n omistuksessa. Parhaillaan on menossa ensimmäinen laivaus, jossa Kamewa Finland toimittaa tanskalaiselle tilaajalle Singaporeen offshorealukseen asennettavan ankkurinkäsittelyjärjestelmän. Kuuden toimitettavan järjestelmän yhteisarvo on noin 150 miljoonaa markkaa.

Kamewa Finland on myös sopinut ankkurointi- ja kiinnitysjärjestelmien toimittamisesta maailman suurimpiin kontti-laivoihin, useisiin tankkereihin ja autonkuljetuslaivoihin. Yhtiön liikevaihdon arvioidaan olevan tänä vuonna lähes 700 miljoonaa markkaa ja näkymät toiminnan kasvulle näyttävät hyviltä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme