Mainos
Mainos

Kännykkäkauppa piristyi uuden lain myötä

Matkapuhelimien myynti kääntyi heinäkuussa jälleen nousuun oltuaan kahden kuukauden ajan laskussa viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Elektroniikan tukkukauppiaiden mukaan heinäkuun lopulla voimaan tullut lakimuutos matkapuhelinnumeroiden siirrettävyydestä on vilkastuttanut myös kännykkäkauppaa, ja tukkukauppiaat odottavat kaupan jatkuvan vilkkaana elokuussa.

Matkapuhelimia toimitettiin heinäkuussa kauppoihin 123 067 kappaletta, mikä on 11,1 prosenttia enemmän kuin viime vuoden heinäkuussa. Kesäkuussa ja toukokuussa matkapuhelinten toimitukset vähenivät, mutta alkuvuoden kovat kasvuluvut ovat pitäneet alkuvuoden luvut nousussa.

Tammi-kesäkuussa kännyköitä on toimitettu kauppoihin jo 735 000 kappaletta, mikä on 21,6 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Rajuinta nousu oli tammikuussa, jolloin toimitukset kasvoivat peräti 118,3 prosenttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme