Mainos
Mainos

Karjaportti hylkäsi Atrian tarjouksen

Tiedot Atrian ja Karjaportin yhdistymisestä ovat ristiriitaisia. Ensin julkisuuteen kerrottiin, että Atria ja Karjaportti neuvottelevat yhdistymisestä. Pian sen jälkeen julkisuuteen kerrottiin, että Karjaportin hallitus on hylännyt Atrian yhdistymistarjouksen.

Karjaportin hallitus ei kuitenkaan ole ollut tänään koolla. Atria on tehnyt Karjaportille useita yhdistymistarjouksia mutta tähän saakka Karjaportti ei ole niille lämmennyt.

Atria kertoi tänään, että yhtiöt ovat neuvotelleet yhdistymisestä muutaman kuukauden ajan. Yhtiöiden teollinen toiminta olisi yhdistetty. Lisäksi Karjaportti olisi tullut Atrian osakkaaksi.

Atria on 3,7 miljardin markan liikevaihdolla liha-alan johtava yritys Suomessa. Sen liiketoiminnasta noin kolmannes muodostuu liiketoiminnoista Ruotsissa sekä viennistä. Kaakkois-Suomessa toimiva Karjaportti on maan neljänneksi suurin lihanjalostaja 800 miljoonan markan liikevaihdolla.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme