Mainos
Mainos

Karjaportti ja Saarenmaan lihantuottajat yhteistyöhön

Karjaportti ja Saarenmaan liha- ja meijeriyhtymä suunnittelevat yhteistyötä erityisesti Venäjän markkinoille. Saarenmaalaisyhtiön toimitusjohtajat Ahti Viilup ja Andi Saagpakk kertovat sanomalehti Meie Maan mukaan, että yhtiöt pääsivät äskettäin alustavaan yhteistyösopimukseen.

Tarkoituksena on käyttää hyväksi saarenmaalaisten ennen Venäjän kriisiä luomia vientikanavia. Karjaportti suunnittelee myös mahdollisesti lihasäilykkeiden valmistusta Saarenmaalla. Raaka-aineet ja työvoima olisivat Saarenmaalta, suomalaiset puolestaan vastaisivat tuotteistamisesta ja uuden tekniikan kehittämisestä sekä siihen perehdyttämisestä.

Seuraavan kerran yhteistyöstä neuvotellaan ensi kuussa Saarenmaalla. Saagpakk korostaa, että kysymys on nimenomaan yhteistyöstä. Sen sijaan saarenmaalaisyhtiön mahdollisesta siirtymisestä suomalaisomistukseen ei hänen mukaansa ole ollut mitään puhetta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme