Mainos
Mainos

Käyttöjärjestelmäversio paljastaa: Uudessa iPadissa kamera

Applen iOS 4.3 Beta 2 -käyttöjärjestelmän kehittäjäversion kerrotaan paljastavan tietoja tulevasta iPad 2-tabletkoneesta. MacRumors.com-sivustolla kerrotaan, että kehittäjäversiosta löytyvän kuvan perusteella seuraavan sukupolven iPadissa on kamera mm. videopuheluita varten.

Kameraominaisuudet paljastuvat iOS 4.3 Beta 2 -versioon tallennetusta, taustakuvien esikatselukuvasta. iPadin työpöytänäkymää esittävässä kuvassa näkyvät FaceTime-, Camera- ja Photo Booth -sovellusten ikonit.

FaceTimen avulla iPad 2:n käyttäjät voivat tehdä videopuheluja iPhonen, iPod Touchin ja Macin käyttäjien kanssa. Kamerasovelluksen avulla voi puolestaan napata valokuvia.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaa tietoa siitä, onko uudessa iPadissa kamera myös takana. Kamerasovellusta saatetaan nimittäin käyttää myös pelkästään etukameran kanssa.

iPad 2:n kameraominaisuuksista on jo aiemmin liikkunut useita huhuja. Huhujen mukaan laitteessa olisi kamerat sekä edessä että takana. Aiempaa ohuemmassa ja pienemmässä laitteessa on kerrottu lisäksi olevan USB-portti, uusi seitsemän tuuman näyttö sekä uudenlainen kosketusteknologia.

Applen uskotaan julkistavan uuden iPadin tämän vuoden alkupuolella.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme