Mainos
Mainos

KCI Konecranes paransi reilusti

Nostolaitteita valmistava KCI Konecranes yli kaksinkertaisti alkuvuonna tuloksensa. KCI Konecranesin tammi-syyskuun tulos ennen veroja oli 31,8 miljoonaa euroa (189,1 milj. mk.), kun taas vuosi sitten tulosta kertyi 13,2 miljoonaa euroa (78,5 milj. mk.).

Yhtiön liikevaihto kasvoi vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana reilut 13 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 536,8 miljoonaa euroa (noin 3,2 mrd. mk.). Liikevaihto kasvoi kaikilla liiketoiminta- ja markkina-alueilla. KCI Konecranesin mukaan nostolaitteiden markkinat jatkuivat hiljaisina myös kolmannen vuosineljänneksen aikana. Notkahduksen aiheuttivat mm. syyskuiset terrori-iskut Yhdysvalloissa.

Tulevaisuuden näkymistään KCI Konecranes kertoo, että tilauskanta on hyvä, mutta markkinanäkymät standardi- ja erikoisnostureissa ovat epävarmat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme