Mainos
Mainos

KCI Konecranesille iso tilaus

Konecranes VLC toimittaa massatavaranpurkaimen Bristolin massatavaraterminaaliin Britanniaan. Yhtiö luonnehtii tilausta merkittäväksi.

Purkaimen teräsrakenteet ja komponentit valmistetaan Suomessa. Se myös kootaan ja testataan Suomessa ja kuljetetaan kokoonpantuna meritse suoraan käyttöpaikkaansa. Purkain on tarkoitus ottaa käyttöön ensi vuoden elokuussa.

Laite pystyy purkamaan massatavaraa 2000 tonnin tunnissa. Se on suunniteltu purkamaan hiiltä, koksia, kalkkikiveä, sementtigranulaatteja ja eläinten rehua. Purkain painaa noin 1100 tonnia ja sen ulottuma on 40 metriä. Sitä käytetään 40 000-120 000 tonnin laivojen purkuun.

Purkaimen tilaaja on National Power plc ja laitejätti tulee Bristol Bulk Companyn käyttöön. Konecranes VLC Oy on KCI Konecranes -yhtymään kuuluva yhtiö. Se on erikoistunut satama- ja telakkanostureihin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme