Mainos
Mainos

Kemira rakentaa alumiinisulfaattitehtaan Algeriaan

Kemira Chemicalsin osakkuusyhtiö Kemira Algerie S.p.A. rakentaa kiinteää alumiinisulfaattia valmistavan tehtaan Oraniin Algeriaan. Tehtaan kapasiteetti on 30 000 tonnia vuodessa. Investoinnin suuruus on lähes 25 miljoonaa markkaa.

Kemira Algerie, S.p.A:n omistavat espanjalaiset Kemira Iberica Internacional, S.L. (40 %) ja P.M.S., S.A. (14 %) sekä algerialaiset Diprochim, S.p.A. (23 %) ja Hydro-Equipment S.p.A. (23 %). Yhtiö hyödyntää Kemwaterin tuotantoteknologiaa.

Algeriassa, kuten useimmissa Afrikan maissa, alumiinisulfaatti on merkittävä juomaveden puhdistuksessa käytettävä tuote. Kemwater-yksikölle investointi avaa uusia mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaansa alueelle, jossa vettä on käytettävissä rajallinen määrä.

Kemira Chemicals on osa Kemira-konsernia ja sen pääliiketoiminta-alueita ovat vedenkäsittelykemikaalien lisäksi sellu- ja paperikemikaalit sekä muut teollisuuskemikaalit. Yhtiön liikevaihto vuonna 1997 oli noin 3,5 miljardia markkaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme