Mainos
Mainos

Kesko palkittiin ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportista

Kesko palkittu vuoden parhaana ympäristö- ja yhteiskuntavastuun raportoijana. Toiselle sijalle pääsi Fortum. Yritysten ja julkisten organisaatioiden ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportointia arvioitiin nyt kuudennen kerran.

Viime vuoden lopusta lähtien ympäristöraportoinnin ohella on arvioitu myös yhteiskuntavastuuseen ja muihin eettisiin näkökohtiin liittyviä asioita. Kesko on julkaissut laajan erillisen yhteiskuntavastuun raportin. Kesko on palkitsijoiden mukaan oma-aloitteisesti kehittänyt sosiaalista raportointia esimerkiksi lapsityövoimaan liittyvissä kysymyksissä.

Kokonaisraportoinnin lisäksi vertailussa valittiin paras erillinen ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportti. Tässä sarjassa ensimmäinen sija jaettiin M-real Oyj:n ja Wärtsilän Oyj:n kesken.

Raportointivertailun toteuttivat yhteistyössä Helsingin kauppakorkeakoulu, KHT-yhdistys ry, Suomen ympäristötiedotuksen seura ja Taloussanomat. Arviointityön rahoitti ympäristöministeriö.

Tänä vuonna arvioitiin 149 yrityksen tai julkisen organisaation ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportointia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme