Mainos
Mainos

Keskon ketjuriita kiristyy

Keskon johto ja Citymarket-kauppiaat uhkailevat jo avoimesti toisiaan. Pääjohtaja Matti Honkala uhkaa kapinallisia kauppapaikan poisottamisella. Citymarket kauppiaiden nokkamies taas kyseenalaistaa pääjohtajan aseman.

Asiakkaita Citymarketissa

Toimintamalliaan uudistava Kesko odottaa kauppiailtaan uusia sopimuspapereita helmikuun vaihteeseen. Ne, jotka eivät hyväksy uutta mallia saavat lähteä, pääjohtaja vakuuttaa. Ehdoista ei enää neuvotella. Valtaosa Citymarketeista haraa kuitenkin vastaan.

K-leiristä yli 95 prosenttia on hyväksynyt ketjumallin, joka tehostaa toimintaa kaikilla tasoilla. Mutta listasta puuttuvat Citymarketit painavat, ne kun tuovat viidesosan Keskon myynnistä. Konsernin johtaja muistuttaa, että tiivis ketju on elinehto, koska kilpailijat petraavat ja kansainväliset jätit tähyilevät tännekin päin. Eikä pörssikurssikaan ole massasta erottunut.

Nyt odotellaan, paitsi kuun vaihdetta, myös päätöstä K-kauppaiden ylimääräisestä liittokokouksesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme