Mainos
Mainos

Keskon myynnissä kasvua – yli 10 prosentin muutos autokaupassa

Kesko-konsernin myynti ilman arvonlisäveroa Suomessa oli heinäkuussa 651,4 miljoonaa euroa. Myynti kasvoi vertailukelpoisesti 3,3 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna.

Myös muut maat mukaan lukien konsernin myynti oli heinäkuussa kaikkiaan 856,3 miljoonaa, jossa on vertailukelpoista kasvua 2,7 prosenttia viime vuoden heinäkuuhun verrattuna.

Suurin vertailukelpoinen muutos oli autokaupassa, 10,9 prosenttia. Autokaupan myynti oli heinäkuussa 69,9 miljoonaa euroa.

Päivittäistavarakauppa kasvoi vertailukelpoisesti heinäkuussa 1,5 prosenttia viime vuoteen verrattuna ja oli 423,1 miljoonaa. Vertailukelpoinen muutos on laskettu päivittäistavarakaupan osalta sisällyttämällä myyntiin Suomen Lähikaupalta hankitut kaupat, jotka ovat kuuluneet verkostoon molempina vuosina.

Keskon pääjohtaja Mikko Helander sanoo, että kasvua oli konsernin kaikilla toimialoilla.

– Päivittäistavarakaupassa myynti vahvistui erityisesti K-Citymarketeissa ja uudistetuissa K-Marketeissa, Helander sanoo konsernin tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot