Mainos
Mainos

Keskon myynti kasvoi

Keskon ensimmäisten kahden kuukauden myynti ylitti miljardi euroa, kasvua kertyi liki 11 prosenttia.

Kesko-konsernin myynti kasvoi tammi-helmikuussa 10,7 prosenttia ja oli reilut miljardi euroa. K-ryhmän vähittäismyynnin kasvu oli samaa luokkaa.

Ruokakeskon myynti kasvoi erityisesti ulkomailla eli Baltian maissa Virossa ja Latviassa. Muutos edellisen vuoden helmikuun on peräti 34,8 prosenttia. Myyntiä oli kuitenkin vain 22, 8 miljoonaa euroa verrattuna kotimaan myyntiin, joka oli 248 miljoonaa euroa. Kotimaassa myynti väheni 4,4 prosenttia.

K-ryhmän rautakaupoilla kasvu oli myös huimaa helmikuussa Ruotsissa ja Baltiassa eli 194,7 prosenttia. Myynnin määrä euroissa oli 27,5 miljoonaa. Kotimaan rautakaupoissa myynnin kasvu oli yli 12 prosenttia ja myyntiä oli 48,2 miljoonaa euroa.

Myös maatalouskaupassa Virossa, Latviassa ja Liettuassa kasvu oli yli 100 prosenttia, kotimaassa puolestaan 4,8 prosenttia. Maatalouskaupan myynti oli yhteensä 47,8 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme