Mainos
Mainos

Keskon pääjohtaja: Osa EU:n virkamiehistä vuotaa

Keskon pääjohtaja Eero Kinnunen moitti Euroopan unionin virkamiehiä vuotajiksi tänään Tampereella järjestetyssä elinkeinoelämän viestintäseminaarissa. -Nyt tiedämme, että osa Euroopan unionin virkamiehistä vuotaa tietoja paikallisen tavan mukaan jatkuvasti, Kinnunen sanoi.

Tilanne on Kinnusen mielestä vaikea, koska suomalainen pörssiyhtiö on tiedotuspolitiikassaan sidoksissa arvopaperimarkkinalakiin ja pörssisäännösten mukaiseen menettelyyn. Kesko joutui EU:n kanssa tekemisiin ostettuaan Tukon osake-enemmistön. Kaupan jälkeen Brysselin byrokratia on tullut keskusliikkeelle hyvin tutuksi. Se on ollut kallista mutta opettavaista.

-Tutustuminen Brysselin toimintatapoihin on maksanut meille hyvin monta miljoonaa ja tuonut tuhansia sivuja aineistoa, Kinnunen kertoi. Pääjohtaja Kinnusen mukaan julkisuudessa esitetyt arviot Tuko-kaupan Keskolle aiheuttamista tappioista ovat liioiteltuja. -Totuus selviää tilinpäätöksestä, hän opasti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme