Mainos
Mainos

Keskon yt-neuvottelut ovat ohi - 193 ulos

Keskon yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Henkilöstön vähennystarpeeksi vahvistui 193 henkilötyövuotta.

Yt-neuvotteluja käytiin Keskon käyttötavara- ja rautakaupan kotimaan yhtiöissä sekä Ruokakesko Oy:ssä, Kesko Oyj:ssä ja K-Plus Oy:ssä.

Neuvottelujen piirissä oli noin 2 800 henkilöä ja yhteenlasketun vähennystarpeen arvioitiin yt-neuvotteluiden alkaessa olevan enintään 230 henkilötyövuotta. Vähennyksiin sisältyvät myös mahdolliset eläkejärjestelyt ja määräaikaisten työsuhteiden päättymiset.

Kesko uudistaa myös konsernin toimialarakennetta yhdistämällä käyttötavaratoimialaan kuuluvan K-citymarket Oy:n Ruokakesko Oy:öön. Keskon ruokakaupan toimiala muuttuu päivittäistavarakaupan toimialaksi. Nykyisin erilliset rauta- ja käyttötavarakaupan toimialat yhdistyvät rauta- ja erikoiskaupan toimialaksi.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot