Mainos
Mainos

Kiinteistömarkkinoilla vilkasta

Kiinteistöjen kysyntä jatkui läpi kesän ennätyksellisen vilkkaana. Alan ammattilaisten mukaan kysynnän kasvu on vähitellen hidastumassa, joskin ruuhkaisimmilla alueilla käyrät pysyttelevät edelleen nousussa.

Tänään julkistetun syyskuun kiinteistöbarometrin mukaan etenkin asunnoilla on riittänyt kysyntää ja niiden hinnat ovat kohonneet reippaasti. Myös liike- ja toimistotiloja on myyty ja vuokrattu ennakoitua enemmän.

Valtion kiinteistösijoitusyhtiö Kapiteelin barometrikyselyyn vastasi 350 kiinteistömarkkinoiden asiantuntijaa eri puolilta Suomea. Asiantuntijat arvelevat kysynnän kasvun hidastuvan lähikuukausina kiinteistömarkkinoiden kaikilla osa-alueilla.

Kasvun taittuminen kuitenkin siirtynee pitemmälle kuin aiemmin kuviteltiin. Etenkin Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Kaakkois-Suomessa kasvu jatkuu lähiaikoina, kun taas muualla Suomessa tahti pysyttelee nykytasollaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme