Mainos
Mainos

Kiinteistövarman ja Kapiteelin kiinteistöpalvelut yhdistyvät

Kiinteistövarma ja Kapiteeli yhdistävät kiinteistöpalvelutoimintonsa, minkä seurauksena syntyy Suomen suurin kiinteistöpalveluyhtiö. Yhtiöt allekirjoittivat eilen asiaa koskevan aiesopimuksen.

Uudella yhtiöllä on hoidossaan 4,5 miljardin euron kiinteistöomaisuus. Pinta-alaltaan yhtiön hoidossa olevan omaisuuden suuruus on yli 4,5 miljoonaa neliömetriä. Uusi yhtiö työllistää noin sata henkeä ja sen toimitusjohtajana toimii Kiinteistövarman nykyinen toimitusjohtaja Ari Puska. Yhdistyminen toteutetaan ja yhtiön uusi nimi päätetään vielä kuluvan vuoden aikana.

Omistusjärjestelyjen jälkeen Varma-Sampo ja Kapiteeli omistavat molemmat 37,5 prosenttia uuden yhtiön osakekannasta. Sampo ja Henki-Sampo omistavat yhtiöstä yhteensä 23,2 prosenttia ja vakuutusyhtiö Kaleva loput 1,8 prosenttia.

Uusi yhtiö tuottaa omistajilleen kiinteistöjen ylläpidon, hoidon, rakennuttamisen ja kiinteistöhallinnon palveluja. Yhtiö tarjoaa palveluja myös muille kiinteistöomistajille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme