Mainos
Mainos

Kilpailuviranomaiset tutkivat tarkemmin Scandicin Restel-kauppaa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) kertoo aloittavansa jatkokäsittelyn hotellikaupasta, jossa Scandic Hotels on ostamassa itselleen Restelin hotellitoiminnot.

Viraston mukaan kauppa saattaa alustavien selvitysten perusteella haitata kilpailua, sillä Suomen hotellimarkkina on jo ennestään hyvin keskittynyt. Kaupan myötä Scandicin markkinaosuus kasvaisi huomattavan suureksi monilla paikkakunnilla.

Kaupassa ketjulle on siirtymässä 43 hotellia Restel Hotelleilta. Aiemmin Scandicilla on ollut Suomessa 28 hotellia. Kaupan osapuolten lisäksi Suomen ainoa valtakunnallinen hotellialan toimija on S-ryhmä.

KKV:n jatkokäsittely kestää enintään kolme kuukautta. Jatkokäsittelyssä virasto voi hyväksyä kaupan sellaisenaan, määrätä ehtoja hyväksynnälle tai esittää, että markkinaoikeus kieltää kaupan.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot