Mainos
Mainos

Kireä kilpailu pienensi Atria Suomen liikevaihtoa – kasvua saatiin yrityskaupoista

Atria kasvatti liikevaihtoaan viime vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Konsernin liikevaihto oli loka-joulukuussa 356,8 miljoonaa euroa, kun edellisenä vuonna se oli 351 miljoonaa euroa.  

Liikevaihdon kasvu johtui Suomessa ja Ruotsissa tehdyistä yritysostoista, Atria Venäjän lisääntyneestä myynnistä vähittäiskauppaan ja Atria Baltian hyvästä myynnistä.

Kireä kilpailutilanne ja alhaiset myyntihinnat kaikissa asiakkuuksissa pienensivät Atria Suomen liikevaihtoa. Atria Suomen liikevaihto oli viime vuoden viimeisellä neljänneksellä 246,6 miljoonaa euroa, kun edellisenä vuonna vastaavana ajankohtana se oli 248 miljoonaa euroa.

Oikaistu liikevoitto sen sijaan laski. Atrian oikaistu liikevoitto oli loka-joulukuussa 10,8 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 13,8 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot