Mainos
Mainos

Koneen Kalmarille asetilaus USA:sta

Kone Oyj:n materiaalinkäsittelyliiketoimintaan kuuluva Kalmar RT Center Teksasissa, Yhdysvalloissa on saanut mittavan, 93 maastokäyttöisen konttikurottajan toimitustilauksen. Tilaajana on Yhdysvaltain armeijan materiaalihankinnoista vastaava TACOM:lta (Tank Automotive & Armaments Command).

Tilauksen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Tilaus on osa Kalmar RT Centerin ja TACOM:n vuonna 2000 tekemää tarvesopimusta, joka sisältää arviolta 400-500 laitteen toimitukset vuosina 2001-2005.

Laitteiden toimitusten lisäksi sopimus sisältää varaosien toimituksen ja huollon 15 vuodeksi. Kalmar RT Center on jo toimittanut Yhdysvaltain armeijalle yli 160 maastokäyttöistä konttikurottajaa. TACOM:n tilauksen lisäksi Ison-Britannian puolustusministeriölle on vuonna 2002 toimitettu kymmenen maastokäyttöistä konttikurottajaa, ja sillä on oikeus kymmenen laitteen lisätilaukseen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme