Mainos
Mainos

Korkeita nimityksiä Postipankki-Vientiluotossa

Copeland MeritaNordbankenista PV-konserniin.

Valtion uuden rahoituskonsernin eli PV-konsernin suurasiakasliiketoimintaa uudistetaan vastaamaan sovittua työnjakoa. Uudistuksen mukaisesti Suomen Vientiluottoon perustetaan asiakassuhteet- ja tuotteet-yksiköt.

Asiakassuhteet-yksikön johtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Matti Copeland. Hän siirtyy tehtävään maaliskuun puolivälissä MeritaNorbankenista, jossa hän on tähän saakka toiminut pääomamarkkinoista vastaavana johtajana.

Copeland on hoitanut rahoitusalan johtotehtäviä vuodesta 1989 ensin Kansallispankissa ja sen jälkeen Meritassa. Tuotteet-yksikön johtajaksi siirtyy tähän saakka Vientiluoton asiakassuhteet-yksiköstä vastannut Matti Virtanen. Myös hän aloittaa uudessa tehtävässä maaliskuun puolivälissä. Virtanen on ollut Vientiluoton palveluksessa vuodesta 1978. Hän on aiemmin toiminut mm. treasurystä vastaavana johtajana.

Copeland ja Virtanen raportoivat Vientiluoton toimitusjohtajalle Orvo Siimestölle. Myös hän tuli talon ulkopuolelta. Tätä on perusteltu sillä, että PV-konsernin suuryritysyksikkö tulee olemaan täysin muuta kuin viennin rahoittamiseen keskittynyt Vientiluotto. Uuden rahoituskonsernin toinen haara on Postipankki, joka vastaa kuluttajista ja pk-yrityksistä. Uuden rahoituskonsernin lopullinen nimi on vielä ratkaisematta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme