Mainos
Mainos

Kuluttajien luottamus talouteen parantunut

Arviot Suomen talouden kehityksestä ovat aiempaa valoisampia. Myös oman talouden paranemiseen uskotaan edelleen vakaasti.

Tilastokeskuksen kuluttajabarometrin mukaan kuluttajien luottamus talouteen on parantunut hieman.

Arviot Suomen talouden kehityksestä olivat syyskuun alkupuolella tehdyssä kyselyssä jonkin verran aiempaa valoisampia. Myös oman talouden kehitykseen uskottiin edelleen vakaasti.

Tilastokeskuksen kyselyn mukaan 32 prosenttia kuluttajista uskoo, että Suomen taloustilanne paranee seuraavan vuoden aikana. Taloustilanteen huononemiseen uskoo 21 prosenttia kuluttajista. Elokuussa taloustilanteen paranemiseen uskoi 29 prosenttia kuluttajista ja sen huononemiseen 27 prosenttia kuluttajista.

Oman taloutensa kohentumiseen uskoi 28 prosenttia kuluttajista ja sen huononemiseen yhdeksän prosenttia. Elokuussa oman talouden kohentumiseen uskoi niin ikään 28 prosenttia kuluttajista ja sen huononemiseen kymmenen prosenttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme