Mainos
Mainos

Kysely: Pk-yrityksissä on osaavat hallitukset – paitsi jos mietitään tulevaa

Pk-yrityksissä ollaan tyytyväisiä hallitusten osaamiseen nykytilanteessa. Tilanne muuttuu kuitenkin täysin arvioitaessa tulevia haasteita, selviää Keskuskauppakamarin ja kauppakamarien pk-hallitusbarometrista. Kyselyyn on vastannut noin 1 200 yritysten edustajaa.

Vain noin kolmannes vastaajista katsoi, että hallitusten osaaminen on riittävää esimerkiksi viennin käynnistämistä tai teknologista murrosta ajatellen. Huolta herätti myös hallituksen jäsenistön vaihtuvuus, jota vain noin 16 prosenttia piti riittävänä.

Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaan mukaan yrityksissä tulisi kiinnittää enemmän huomiota hallituksen kokoonpanon kehittämiseen. Parannettavaa on myös kriisitilanteisiin varautumisessa. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot