Mainos
Mainos

LähiTapiola Palvelut aloittaa yt-neuvottelut – vaarassa 80 työpaikkaa

LähiTapiola-ryhmään kuuluvassa LähiTapiola Palvelut -yhtiössä alkavat yhteistoimintaneuvottelut.

Suunnitelma voi toteutuessaan johtaa enintään 80 työntekijän irtisanomiseen.  
Suunniteltujen vähennysten kohteena on noin 600 työntekijää. LähiTapiola Palvelussa työskentelee yhteensä noin 1 100 henkilöä ja LähiTapiola-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä noin 3 550 henkilöä.

Organisaatiomuutoksella ja henkilöstömäärän vähentämisellä yhtiö pyrkii vähentämään kulujaan ja parantamaan kannattavuuttaan. LähiTapiolan seuraavan kahden vuoden tavoitteena on kannattavuuden parantaminen siten, että kulusuhteet ovat verrannollisia yhtiön pääkilpailijoihin.

Vakuutusväen liiton mukaan yt-uutinen on täystyrmäys palveluyhtiön henkilöstölle. Liitto huomauttaa tiedotteessaan, että yhtiö on tehnyt hyvää tulosta alkuvuoden ajan ja vahinkovakuutustoiminnassa liikevoittoa kertyi 200 miljoonaa. Pääluottamusmies Iiro Ketola kuvailee LähiTapiolan toimintaa ailahtelevaiseksi ja ahneeksi.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot