Mainos
Mainos

Lassila & Tikanoja aloittaa yt-neuvottelut – koskevat 1 200 työntekijää

Ympäristö- ja kiinteistöpalveluyhtiö Lassila & Tikanoja aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on vähentää enintään 60 työntekijää.

Asiasta kertoo Ammattiliitto Pro sivuillaan. Itse yhtiö ei ole tiedottanut yhteistoimintaneuvotteluista julkisuuteen. Yt-neuvottelut koskevat konsernin toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä, eli noin 1200:a henkilöä. 

Yhtiö suunnittelee Pro:n mukaan irtisanomisten lisäksi myös lomautuksia. Yhtiö piti henkilöstölleen infon asiasta tiistaina. 

Ammattiliitto Pro:n mukaan nämä ovat pörssiyhtiön kuudennet yt-neuvottelut jo tänä vuonna. 

– Vuoden 2016 aikana yt-neuvotteluja on käyty jo neljät ja kesken ovat nyt kahdet neuvottelut, kertoo luottamusmies Jaana Koskela Ammattiliitto Pro:n sivuilla. 

Viime vuonna L&T irtisanoi lähes 70 työntekijää.

Uutista korjattu, Lassila & Tikanojalla on töissä 8000 henkilöä. Yt-neuvottelut eivät koske koko konsernia, vaan konsernin toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot