Mainos
Mainos

Lassila & Tikanojan tulos koheni

Uuden Lassila & Tikanoja - konsernin tulos on alkuvuonna kohentunut selvästi. Tänään julkaistun pro forma -osavuosituloksen mukaan tulos rahoituserien jälkeen nousi 17,2 miljoonaan euroon (102 miljoonaan markkaan), kun se vuotta aiemmin oli 11,3 miljoonaa euroa (67 mmk).

Liikevaihto kasvoi runsaan viidenneksen 183,3 miljoonaan euroon (vajaat 1,1 mrd mk) ja osakekohtainen tulos nousi 0,47 eurosta 0,73 euroon. Entinen Lassila & Tikanoja jakautui lokakuun alussa kahdeksi erilliseksi pörssiyhtiöksi. Uusi Lassila & Tikanoja koostuu pääosin Säkkivälineestä tytäryhtiöineen, kun taas pakkaus- ja kuitukangasliiketoiminnot kuuluvat nyt J.W.Suominen -yhtymään.

Säkkivälineen kiinteistö- ja ympäristöpalvelujen kysyntä vaihtelee jossain määrin yleisen talouskehityksen tahdissa, joten lähiaikoina Lassila & Tikanoja odottaa liikevaihdon kasvavan hitaammin kuin aiemmin on arvioitu. Tuloksen odotetaan kuitenkin kehittyvän edelleen parempaan suuntaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme