Mainos
Mainos

Leo Longlife ostaa Tiimarin

Samalla Leo Longlife muuttaa nimensä Tiimariksi. Vetovastuun yhtiöstä ottaa Tiimarin toimitusjohtaja Kristina Illi.

Leo Longlife laajentaa rajusti toimintaansa, kun se ostaa kauppaketju Tiimarin sijoitusrahasto Capmanilta ja yksityissijoittajilta. Samalla Leo Longlife muuttaa nimensä Tiimariksi ja vetovastuun yhtiöstä ottaa Tiimarin toimitusjohtaja Kristina Illi. Velaton kauppahinta on noin 61 miljoonaa euroa.

Kauppa tuo muutoksia myös Leo Longlifen omistukseen. Äänivaltaisia osakkeita omistavat saavat osakesarjojen yhdistämisestä korvauksen. Siitä suurin osa menee Atine Groupille.

Muutoksia omistukseen tulee myös siksi, että osa kaupasta rahoitetaan suuntaamalla osakeanti Tiimarin johdolle ja Primeca Partnersin edustamalle sijoittajaryhmälle. Leo Longlife rahoittaa osin kauppaa myös luopumalla kiinteistöistä.

Tiimari on erikoistunut muun muassa sesonkitavaroihin, askarteluun sekä toimisto- ja koulutarvikkeisiin. 2000-luvun alkupuolella Tiimarin talous oli pahasti kuralla, mutta yhtiö on saatu uudelleen kasvu-uralle.

Tiimarilla on lähes 200 myymälää kuudessa maassa, ja sen palveluksessa on noin 850 työntekijää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme