Mainos
Mainos

Leonian pankkipalveluja R-kioskista

Leonia-pankki kokeilee pankkipalvelujen tarjoamista neljässä R-kioskissa. Puoli vuotta kestävä kokeilu Tampereella ja pääkaupunkiseudulla alkaa marraskuun alussa. Kokeilukioskeista ei saa rahaa. Pankin mukaan kokeilulle on saatu vihreää valoa pankkeja valvovasta rahoitustarkastuksesta.

Leonia, logo

Leonia-pankin toimitusjohtaja Pentti Hakkarainen kertoo, että kokeilulla pankki haluaa joustavoittaa edelleen aukioloaikojaan. Lisäksi selvitetään asiakkaiden suhtautumista tällaiseen palveluun. Pankin edustaja on paikalla kokeilukioskeissa iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikkiin kokeilukioskeihin tulee laskujen maksamista varten joko pääte tai maksuautomaatti. Kioskien läheisyydessä on jo nyt pankkiautomaatti käteisen nostoa varten. Tässä vaiheessa ei kerrota, missä kokeiluun valitut kioskit tarkalleen sijaitsevat. Yksi tulee Tampereelle, muut kolme pääkaupunkiseudulle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme