Mainos
Mainos

Liberty Media ostaa teleyhtiö Associatedin

Yhdysvaltalainen viestintäyhtiö Liberty Media Group ostaa telekommunikaatioyritys The Associated Groupin noin kolmella miljardilla Yhdysvaltain dollarilla. Liberty Media kuuluu telejätti AT&T:hen.

Liberty Media kertoo, että yhtiöt ovat sopineet kaupasta. Associatedin osakkeenomistajat saavat yli 25 miljoonaa Liberty Media Groupin A-osaketta tai vaihtoehtoisesti yli 51 miljoonaa osaketta sen jälkeen, kun Liberty Median osake on puolitettu kesäkuun puolivälissä.
Associated oli mukana perustamassa Teligent-yhtiötä, joka tarjoaa laajakaistaisia kommunikaatiopalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Associated omistaa edelleen noin 40 prosenttia Teligentistä.
Liberty Media tuottaa, hankkii ja levittää viihteellisiä ja informatiivisia ohjelmia yhteistyökumppaneidensa kautta. Pääasiassa konserni toimii kaapelitelevisioalalla.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme