Mainos
Mainos

Liikanen kehottaa tukemaan yrittäjyyttä

EU-komissaari Erkki Liikanen patistaa päättäjiä tukemaan yrittäjyyttä talouden ylläpitämiseksi. Liikanen sanoo, että keskeisellä sijalla maamme kilpailuaseman säilyttämisessä ovat yhteiskunnallisten toimien ohella etenkin pienyrittäjät.

-Suuryritykset eivät työllistä enempää mitä ne ovat tehneet, ne keskittyvät avaintoimialueille. Uudet työpaikat syntyvät palvelun ja teollisuuden alueella pienyritysten kautta, Liikanen sanoo

Liikanen pitää tärkeänä, että useammat nuoret pitävät yrittäjän uraa vaihtoehtona. Hän korostaa, että Suomen on jatkettava panostusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja koulutukseen. Lisäksi Liikanen pitää tärkeänä, että yhteiskunnallisia palveluja ja hallintoa uudistetaan.

Liikanen myös varoittaa nostamasta veroastetta tasolle, joka yhteiskunnan palveluihin suhteutettuna ei ole kohtuullisessa suhteessa kilpailijoihin nähden.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme