Mainos
Mainos

Lumenen hiustuotteille oma tulosyksikkö

Lumene uskoo hiuskosmetiikkamerkki Cutrinin saavuttavan menestystä etenkin Venäjällä, missä se on tarkoitus nostaa viiden suurimman hiuskosmetiikkamerkin joukkoon.

Lumene Group muodostaa hiuskosmetiikkamerkki Cutrinista oman tulosyksikön. Lumene Group on entiseltä nimeltään Noiro.

Yhtiö on asettanut Cutrinille kovat tavoitteet, sillä sen avulla Lumene pyrkii vahvistamaan jalansijaansa Venäjällä. Cutrin on tarkoitus nostaa siellä 3-5 suurimman hiuskosmetiikkamerkin joukkoon. Cutrin tulosyksikön johtajana aloittaa kesäkuussa Jyrki Taiminen, joka on aiemmin toiminut SCA Hygieniatuotteiden kaupallisena johtajana Suomessa ja Baltiassa.

Lumene Groupin liiketoiminta-alueet hiuskosmetiikan lisäksi ovat Lumene-tuotemerkillä myytävä kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet sekä hygieniatuotteita valmistava Farmos. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli 127 miljoonaa euroa.

Vajaat kaksi vuotta sitten lääkekonserni Orion luopui silloisesta kosmetiikkayhtiöstään Noirosta myymällä sen pääomasijoittaja Capmanin hallinnoimille rahastoille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme