Mainos
Mainos

M-real vähentää väkeä Keski-Suomessa

Vähennykset liittyvät yhtiön tehostamisohjelmaan, jolla tavoitellaan yhteensä noin 230 miljoonan euron säästöjä vuoden 2006 loppuun mennessä.

Metsäyhtiö M-real pyrkii vähentämään noin 80 työntekijää Kankaan paperitehtaalta Jyväskylässä ja Äänekosken paperi- ja kartonkitehtailta. Nyt tehtailla työskentelee yhteensä noin 840 työntekijää.

Vähennykset liittyvät yhtiön viime syksynä ilmoittamaan tehostamisohjelmaan, jolla tavoitellaan yhteensä noin 230 miljoonan euron säästöjä vuoden 2006 loppuun mennessä. Eilen ja tänään Keski-Suomessa aloitettujen yt-neuvottelujen säästötavoitetta ei anneta erikseen.

Säästöjä tehtailla haetaan myös toimintoja muutoin järkeistämällä. Henkilöstövähennykset Jyväskylässä ja Äänekoskella pyritään toteuttamaan uudelleensijoituksilla ja eläkejärjestelyillä. Vähennykset on määrä toteuttaa tämän ja ensi vuoden aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme