Mainos
Mainos

M-real yhtiöittää metsäomaisuutensa

M-real on käynnistänyt toimet, jolla se kehittää omistamiensa metsäalueiden hallintaa perustamalla tätä varten oman yhtiön. Siihen kuuluvat aluksi M-real Oyj:n omistamat metsät ja maa-alueet, tehdastontteja lukuun ottamatta yhteensä noin 112 500 hehtaaria.

Seuraavaksi uuteen yritykseen on tarkoitus liittää joukko muita, jo tällä hetkellä Metsäliitto-Yhtymän hoidossa ja omistuksessa olevia metsiä.

M-realin ja Metsäliiton tavoitteena on kehittää uudesta yrityksestään sijoittamisen vaihtoehto sekä metsää omistaville yhteisöille että yksityisille. Yritys toimisi aktiivisena, suomalaisena metsänomistajana, joka pyrkii lisäämään metsäomaisuuttaan ja laajentamaan omistuspohjaansa.

-Olemme vakuuttuneita, että suomalainen metsänomistus kannattaa pitkälle tulevaisuuteen, kun vain huolehditaan metsänhoidon, puunkorjuun ja kuljetusten kilpailukyvystä kuten tähänkin saakka, sanoo Metsäliitto-Yhtymän pääjohtaja, vuorineuvos Antti Oksanen.

Uusi yhtiö perustetaan vielä tämän vuoden aikana ja siitä tulee M-real Oyj:n tytäryhtiö.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme