Mainos
Mainos

Maahanmuuttajia houkutellaan telakoille

Työvoimapulasta kärsivä meriteollisuus värvää nyt myös maahanmuuttajia. Akerilla ja sen alihankkijoilla on Turussa ja Raumalla satoja avoimia työpaikkoja.

Aker Finnyards ja sen alihankkijat ja työvoimaviranomaiset houkuttelevat työvoimapulasta kärsivälle meriteollisuudelle uusia työntekijöitä nyt pitkin Suomea. Töihin Turkuun ja Raumalle houkutellaan myös maahanmuuttajia.

Keväällä Akerilla aloitettiin yhteistyö UPM:n Voikkaan tehtaalta työttömiksi jääneiden kanssa. Maakuntiin on tehty muutenkin kosioretkiä.

- Me olemme palkanneet tänä vuonna 170 työntekijää. Palkkahallinnon mukaan 90 on tullut Varsinais-Suomen ulkopuolelta, sanoo Akerin rekrytointipäällikkö Markku Lehtovaara.

Meriteollisuus tarvitsee Turun ja Rauman telakoilla jatkuvasti lisää työvoimaa. Tarjolla on pari sataa työpaikkaa maalareille, hitsaajille, levysepille, sähköasentajille, puusepille, insinööreille.

(MTV3)

(Kauppalehden talousuutiset 05.09.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme