Mainos
Mainos

Maaseutujoulu kasvattaa suosiotaan

Joulu on kesän ohella maatilamatkailun sesonkia. Maaseudulla vietetyn joulun suosio on yhä suositumpaa.

Moni joulunviettäjä on tänäkin jouluna suunnannut pyhien viettoon maatilamatkailutilalle. Yrittäjälle joulunpyhät ovat työntäyteinen sesonki, kun asiakkaiden joulutoiveet halutaan täyttää.

Markkinointiponnistelut ovat pieni, sillä jouluna tulijoita on yleisestikin enemmän kuin on tarjontaa. Maaseutujoulun suosio kasvaa kaiken aikaa. Kirsi Ilola-Ollikka Ilolan matkailutilalta kertoo internetin olevan suosituin väline, mistä tietoa maatilamatkailusta haetaan.

- Lisäksi suusanallinen viesti menee eteenpäin ja sitäkin kautta saamme uusia asiakkaita, toteaa Ilola-Ollikka.

Kaikkiaan Suomessa on arviolta 5000 matkailutilaa. Niille joulusesonki on kesän rinnalla tärkeä tulonlähde. Joulu jatkuu uuden vuoden vierailla. Loppiaisena tulevat venäläiset joulunviettäjät.

Asiakkaat vaativat joulupaketeilta yhä enemmän myös laatua, kertoo toimitusjohtaja Raija Forsman Hämeen Matkailusta.

- Yrittäjät joutuvat todella tekemään sen joulun näille ihmisille jotka tulee suurine odotuksineen. Eli pelkät lahjat eivät riitä, vaan joulun halutaan olevan elämyksellinen ja sisältörikas.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 23.12.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme