Mainos
Mainos

Maito-Pirkka ja Maito-Aura kaavailevat yhteistä markkinointiyhtiötä

Tamperelainen Maito-Pirkka ja turkulainen Maito-Aura kaavailevat yhteistä markkinointiyhtiötä. Markkinointiyhtiö on tarkoitus perustaa, elleivät osuuskunnat pääse Valion kanssa sopuun vuokrasopimustensa jatkamisesta.

Maito-Pirkan ja Maito-Auran hallitukset tekivät esityksen markkinointiyhteistyöstä kokouksessaan Tampereella. Osuuskuntien hallintoneuvostot päättävät asiasta 30. toukokuuta Turussa.

Valio on vuokrannut Maito-Pirkan ja Maito-Auran tilat, joissa tehdään Valion tuotemerkkejä. Vuokrasopimukset umpeutuvat vuoden kuluttua. Maito-Pirkan toimitusjohtaja Jorma Hyrskyluoto kertoo, ettei vuokrasopimuksia aiota uusia, ellei Valio paranna tarjoustaan.

Käytännössä vuokraehdoista tulisi päästä sopuun ennen hallintoneuvostojen kokousta.
-Jos markkinointiyhtiö perustetaan, tarjoamme Valiolle siitä vähemmistöosakkuutta, Hyrskyluoto kertoo.

Tämän päiväisellä esityksellä suljettiin Hyrskyluodon mukaan pois ne vaihtoehdot, että Maito-Pirkka ja Maito-Aura olisi myyty Valiolle tai että ne olisivat fuusioituneet Valion kanssa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme