Mainos
Mainos

Matka-Vekka osti Ventoursin matkatoimistot

Matkatoimisto Matka-Vekka on ostanut Ventoniemi-yhtiöihin kuuluvan matkatoimistoketju Ventoursin liiketoiminnan. Ventoursin toimipisteet sijaitsevat Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Orimattilassa, Riihimäellä ja Tuusulassa. Matka-Vekalla ja Ventoursilla on kummallakin tällä haavaa toimistot sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä.

Matka-Vekan toimitusjohtajan Mikko Pietarisen mukaan toimistojen yhdistämistä harkitaan "jollakin aikavälillä". Ventours työllistää 17 henkilöä, jotka siirtyvät Matka-Vekan palvelukseen. Pietarinen uskoo, että yhdistämisen jälkeenkin henkilökunnalle riittää töitä.

Matka-Vekka ei tänään kertonut kauppahintaa. Viime vuonna Ventoursin kokonaismyynti oli yhdeksän miljoonaa euroa. Ventours siirtyy Matka-Vekalle huhtikuun alussa. Matka-Vekka on toimistojen määrällä mitattuna Suomen suurin matkatoimistoketju. Uusimman kaupan myötä sen toimistojen määrä kasvaa 60:een.

Matka-Vekan viime vuoden myynti oli 77 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee 250 henkilöä. Matka-Vekan pääomistaja on CapMan Capital Managementin hallinnoimat rahastot.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme