Mainos
Mainos

Matkapuhelimien toimitukset kauppoihin kasvussa

Kauppoihin toimitettiin tammi-maaliskuussa liki 328 000 matkapuhelinta eli peräti 37 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Matkapuhelinten toimitukset kauppoihin ovat olleet reippaassa kasvussa, ja kauppiaat nostavat ennustettaan tämän vuoden myynnistä. Kasvua oli maaliskuussa 13 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan.

Kasvu tammi-maaliskuussa oli 37 prosenttia vuotta aikaisempaan verrattuna, kertoo Elektroniikan tukkukauppiaitten yhdistys.

Kauppoihin toimitettiin maaliskuussa yhteensä reilut 110 000 puhelinta. Tammi-maaliskuussa määrä oli liki 328 000 puhelinta. Tukkukauppiaat nostavat tämän perusteella kuluvan vuoden toimitusennustetta 1,5 miljoonasta 1,6 miljoonaan puhelimeen.

Matkapuhelinten keskitukkuhinta ilman arvonlisäveroa oli maaliskuussa 160 euroa. Kamerapuhelinten kysyntä on vilkasta, ja yli puolet ostetuista puhelimista on kamerapuhelimia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme